Варна отново има трофей във волейбола.Волейболистите на Черно море (Варна) триумфираха с

...
Варна отново има трофей във волейбола.Волейболистите на Черно море (Варна) триумфираха с
Коментари Харесай

Черно море БАСК триумфира с първата Купа на България във Висша лига

Варна още веднъж има трофей във волейбола.

Волейболистите на Черно море (Варна) триумфираха с първата Купа на България при мъжете в шампионата на Висшата лига. Тимът от морската ни столица се наложи над Черноморец (Бяла) с 3:1 (25:21, 21:25, 25:21, 25:18) в огромния край на конкуренцията, изигран в зала " Младост " в Бургас, написа bgvolleyball.com. 

По пътя към финала Черно море в профил Родопа (Смолян) и Миньор (Перник), надлежно с 3:1 и 3:0 гейма. 

Варненци преобладаваха напълно в първата част на дуела, като на няколко пъти бяха настигнати от противника, който остана на две точки. Волейболистите на Черно море излязоха напред в резултата със постоянна преднина. 

Това активизира момчетата на Милен Стоянов и във втория гейм те потеглиха стремително. Водачеството им се резервира до края, само че в основните моменти воденият от Красимир Илиев отбор понижи забележителна част от дистанцията. Въпреки това състезателите от Бяла изравниха след 25:21. 

Ролите се размениха в третата част, в която варненци още веднъж диктуваха ситуацията през цялото време. Противникът продължи да се бори, само че не съумя да ги преодолее. 

Двата тима започнаха равностойно в решителния четвърти гейм, само че след средата Черно море беше водещ и в последна сметка надви, спечелвайки трофея. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР